Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δήμου Σοφάδων

Ο Δήμος Σοφάδων προσαρμόζει και ενισχύει διαρκώς τις υπηρεσίες του, για να είναι δίπλα στον κάθε πολίτη, την κάθε στιγμή, εξασφαλίζοντας τον μέγιστο βαθμό διευκόλυνσης. 

Στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, επεκτείνουμε τις δομές τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στη δημόσια διοίκηση, με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες και τις επιχειρήσεις.

Ο Δήμος Σοφάδων περνάει στην εποχή της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης προσφέροντας στους δημότες τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν με τη βοήθεια των ψηφιακών μέσων, σε μια σειρά από υπηρεσίες που συνεχώς θα εμπλουτίζονται. 

Το e-sofades.gr  διαθέτει απλή και φιλική δομή προς τον χρήστη, εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά από ηλεκτρονικές υπηρεσίες, που διευκολύνουν τη διεκπεραίωση των αιτημάτων.

Πλέον οι δημότες του Δήμου μας μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα αιτήματά τους για θέματα καθημερινότητας, όπως καμένες λάμπες, χαλασμένοι κάδοι, λακκούβες στους δρόμους κ.α. με ενημέρωσή τους για την πορεία του αιτήματός τους.

Επίσης είναι δυνατή η ηλεκτρονική πληρωμή οφειλών και ταυτοποίησή τους, προς των δήμο αποφεύγοντας τη φυσική παρουσία.

Σημαντικό μερίδιο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών όπως ληξιαρχικές πράξεις και πιστοποιητικά προσφέρονται μέσα από το gov.gr οπότε για αυτές τις πράξεις γίνεται ανακατεύθυνση στο συγκεκριμένο site.

Είναι δεκτή κάθε πρόταση, η οποία θα βελτιώσει τις παρεχόμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες καθώς με την αλληλεπίδραση μπορεί να μεγιστοποιηθεί η αποδοτικότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών μας.

Ελπίζουμε να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας!